Yhteystiedot

Olemme yhteydessä käyttäjiin ja yhteistyökumppaneihin yksinomaan sähköpostitse painonpudotus24. Otathan tämän huomioon. Emme voi antaa tiimin jäsenten henkilökohtaisia yhteystietoja.

Voit olla varma, että otamme mielellämme huomioon kaikki ehdotuksesi ja kommenttisi, mutta vain jos ne liittyvät sivuston teemaan. Olet myös tervetullut kirjoittamaan sähköpostia yhteistyöehdotuksineen. Huomioithan kuitenkin, että tällä sivustolla ei mainosteta lääkkeitä ja muita tuotteita, joiden myyntiä laki rajoittaa.

Älä sekoita tätä sivustoa verkkoapteekkiin tai foorumiin, josta voit saada lääkäripalveluja. Sinun ei tarvitse kirjoittaa kirjeitä, joissa pyydät meitä myymään sinulle lääkettä. Emme vastaa pyyntöihin lääkkeiden valinnasta tai sopivista hoidoista. Emme myöskään voi auttaa diagnostiikassa.

Jos löydät virheitä tai muita epätarkkuuksia, teet meille suuren palveluksen ilmoittamalla meille. Saatamme myös unohtaa joitakin tärkeitä aiheita. Pyydämme teitä kirjoittamaan kirjeen ja huomauttamaan laiminlyönneistämme.

Viestintäpäällikkö vastaa tiedustelujenne käsittelystä. Hän vastaa teille mahdollisimman pian.