Tietoa meistä

Tietoa verkkosivustostamme

Painonpudotus24 on verkkosivusto terveellisestä laihtumisesta, ravitsemuksesta, lääkkeistä, jotka auttavat menettämään ylipainoa ja laillisista online-terveysmyyjistä. Se on tietoportaali, joka välittää monimutkaista tietoa yksinkertaisin sanoin ja tekee terveyspalveluiden käytön helpoksi.

Tämä sivusto ei myy lääkkeitä (se ei ole verkkoapteekki). Sillä ei myöskään ole virallista tietoa, jota voidaan käyttää hoitoon. Sivustolla ei ole lääkemainoksia, vaan ainoastaan lyhyitä katsauksia lääkkeiden ominaisuuksista ja niiden ostamisesta.

Sivusto on omistettu pääasiassa painonpudotukseen liittyvälle aiheelle, mutta olemme sitoutuneet terveellisiin elämäntapoihin ja vastuulliseen hoitoon, joten julkaisemme sivustolla muitakin tärkeitä aiheita. Voit ehdottaa omaa aihettasi, jos koet, että se on julkaistava.

Tietoa tiimistämme

Olemme joukko ihmisiä, jotka haluavat, että terveyspalvelut ovat saatavilla verkossa. Samalla haluamme, että nämä palvelut ovat laadukkaita ja turvallisia. Siksi keräämme mielenkiintoisia faktoja lääkkeistä ja lääketieteellisistä verkkoalustoista. Meillä ei ole toimivaltaa antaa lääketieteellisiä neuvoja tai suositella hoitoja. Me vain helpotamme tiedonsaantia ja kerromme, miten löydät lailliset lääketieteelliset verkkopalveluntarjoajat.

Jokainen meistä täyttää hänelle osoitetun roolin. Tiimissämme on IT-asiantuntijoita, jotka tekevät sivustosta turvallisen käyttäjille. Ryhmä erittäin ammattitaitoisia ja kokeneita kirjoittajia työskentelee laadukkaan sisällön parissa. Ryhmä lääkäreitä tarkistaa sisällön ja varmistaa, että se on hyödyllistä.